Ilmainen toimitus yli 60 euron tilaukselle !

LÄHETYS

TOIMITUS

Toimitamme: Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan ja muihin Euroopan maihin. Toimitusaika vaihtelee valitun toimitusmaan mukaan. Toimitusaika 2–5 arkipäivää.

  • Tuotteesi lähetetään GLS:n kautta.
  • Alle 100 euron tilauksiin lisätään 15 euroa toimitus- ja käsittelykuluja.
  • Jos ostat vähintään 100 eurolla, toimitus on ilmainen.
  • Jos tuote on vahingoittunut tai lähetys on virheellinen, BALL® maksaa palautuskulut.
  • Jos haluat perua ostoksen, voit palauttaa tuotteen, mutta maksat itse palautuskulut.

BALL® pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, ja siksi käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Voit siten odottaa saavasi tilauksen 2–5 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. 

Kun tilaus lähetetään varastoltamme, saat automaattisesti sähköpostiviestin, jossa on paketin seurantanumero. Sen avulla voit seurata pakettiasi. Jos sinulla on kysyttävää paketistasi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka voi antaa sinulle tarkkaa tietoa tilauksestasi. 

KIITOS TILAUKSESTA

Saat tilauksen vahvistusviestin, kun tilaus lähtee varastostamme. Tässä viestissä on toimituksesta vastaavan yhtiön linkki paketin seurantaa varten. Jos annettu linkki ei jostain syystä toimi, voit kopioida vahvistusviestissä näkyvän seurantanumeron ja liittää sen toimituksesta vastaavan yhtiön sivustolla osoitteessa www.gls.com.

VAHINGOITTUNEET TUOTTEET

Kaikki varastoltamme lähetettävät tuotteet tarkastetaan huolellisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos paketissa tuleva tuote on vahingoittunut. Ennen toimituksen hyväksymistä tarkasta paketti ja sen sisältö huolellisesti kuljetuksen aikana mahdollisesti syntyneiden vaurioiden varalta.

On normaalia, että pakkauksessa näkyy joitakin kulumia, mutta jos vahinko on huomattava, pyydämme toimimaan seuraavasti:

Jos vahinko on vähäinen, hyväksy paketti, mutta kirjaa se vastaanoton kuittaukseen, allekirjoita ja päivää ilmoitus.

Jos pakkaus on huomattavasti vaurioitunut, voit kieltäytyä vastaanottamasta sitä. Ota silloin meihin yhteyttä välittömästi.

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, pidä näkyvillä tilausnumero, tuotenumero ja seurantanumero (kaikki nämä tiedot ovat tilauksen vahvistusviestissä) ja anna osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Teemme parhaamme hyvittääksemme ostoksen summan heti kun saamme palauttamasi tilauksen.

Jos huomaat vaurioita sen jälkeen kun olet hyväksynyt toimituksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rekisteröidy ja saat uutisia suoraan postilaatikkoosi

Copyright © 2020-present House of BALL international. All rights reserved.