Ilmainen toimitus yli 60 euron tilaukselle !

SOSIAALINEN VASTUU

SOSIAALINEN VASTUU

Muotiala on yksi pahimmista aloista ympäristölle ylipäänsä, ja siksi oli selvää, että kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys olisivat avainsanoja BALL®-uudelleenlanseerauksessa 2020. BALL®-tiimi halusi tutkia parhaita mahdollisuuksia siihen, että prosessit vaikuttavat mahdollisimman vähän ympäristöön.  

 

Kaikki vaatteemme valmistetaan Portugalissa, missä meillä on mahdollisuus tuottaa laadukkaasti – kestävistä ja luonnonmukaisista materiaaleista, joita voit käyttää monta vuotta.

MATERIAALIT

Kaikki collegepuseromme, T-paitamme ja hupparimme ovat 100 % luomupuuvillaa. Tämä tarkoittaa, että kaikki kankaat on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista ilman myrkyllisiä torjunta-aineita ja kemikaaleja.

Farkkujemme valmistuksessa keskitytään pitkään käyttöikään, ja ne on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista. Pesumme on tarkkaan valittu ”never-out-of-stock”-näkökulman mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että farkuissa on suunniteltu pesu. Siksi on mahdollista, että loppuunmyydyissä farkuissamme on pidempi odotusaika, koska odotamme seuraavaa suunniteltua tuotantoa toimittajiltamme.

 

Lisäksi vaatteissa roikkuvat merkkimme ovat kierrätyspaperia, ja BALL®-verkko, jossa saat tilauksesi, on 100 % luomupuuvillaa, ja sitä voidaan käyttää yhä uudelleen monissa tilanteissa.

 

TUOTANTO

Kaikki tuotteemme valmistetaan Portugalissa, ja voimme siten varmistaa, että tehtaat noudattavat EU-lainsäädäntöä ihmisoikeuksien, työympäristön ja turvallisuuden suhteen. Lisäksi käymme säännöllisesti tehtaillamme varmistaaksemme, että BALL® voi taata eri prosessit niin humanitaarisesti kuin laadullisestikin.

 

 

TOIMITUS

BALL® tekee kaikkensa, että tilauksesi toimitetaan parhaassa mahdollisessa kunnossa. Olemme siksi päättäneet, että toimituspakkauksemme valmistetaan kierrätettävästä muovista. Siten varmistamme, että tuotteesi on suojattu ympäristöystävällisellä tavalla toimituksen aikana. Muista lajitella jätteet, kun hävität pakkauksen. 

Kuljetusyritykset toimittavat kaikki tuotteemme.

Rekisteröidy ja saat uutisia suoraan postilaatikkoosi

Copyright © 2020-present House of BALL international. All rights reserved.